Öppettider

Mån-Fre10:00-19:00
Lördag10:00-17:00
Söndag11:00-17:00

Besökadress

Arenavägen 57
Globen Shopping


Ring oss på

Tel: 08-600 22 79

Prislista


Vänligen läs igenom innan du slutför din bokning.

Hos oss på capillus globen är vi måna om att ge dig en så positiv upplevelse som möjligt, alla klippningar tar olika lång och för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service under din behandling behöver vi din hjälp som bokar online att boka den rätta tiden för dig. Vi har två olika förslag på varje klippning, Basic och Senior. Basic är duktiga frisörer med kortare tid i arbetslivet och Senior är frisörer med minst 10 års erfarenhet.

Gällande färgbehandlingar så som bottenfärg, slingor, balayage mm har vi valt att detta INTE ska kunna bokas online pga att det behövs en närmre konsultation för att vi ska kunna avgöra tidsåtgången. Därför hänvisar vi till telefon alternativt komma in på salongen för att boka din tid.

(Kort hår är en frisyr där öronen syns, långt hår gäller alltså i resterande fall. Har du ett väldigt långt eller tjockt hår ber vi dig boka klippningen på 50 min)

Klippningar:KortLångt
Klippning inkl. tvätt & fön från440570
Klippning långt 10-13 år från470
Klippning 0-9 år370
Pensionärsklippning (mån-fre till 13)370470
Behandlingar:
Observera att detta är Från-priser. För att få ett pris som är uträknat efter den behandling som krävs för just ditt hår behövs en första konsultation med frisören som ska utföra arbetet.
Bottenfärg inkl. klipp från1590
Hel färg inkl. klipp från1790
Folieslingor inkl. klipp från2390

Avbokning ska ske genom telefonsamtal 24 timmar innan utsatt tid, annars debiteras 100% av behandlingspriset. Vi tar ej emot avbokningar via sms.

Varför debiteras man? När du som kund beställer en tid för behandling ingår vi i ett muntligt avtal. Du (köperen) förbinder dig att komma till oss till en i förväg överenskommen tid. Vi (säljaren) förbinder oss att reservera denna tid för Dig och inte erbjuda den till någon annan. Så länge du inte avbeställer – senast 24 timmar innan – har vi inte möjlighet att boka upp tiden till någon annan kund, vilket innefattar utebliven inkomst